#Noktaları koruyun!

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Frambuazlı Brownie Tarifi 03:47

Frambuazlı Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı şeker 80 g bitter çikolata, 125 g tereyağı, 1/2 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1,5 su bardağı un, 1 su bardağı Frambuaz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 4-5 damla taze sı..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Eliniz ve diliniz hastalıkları bağırıyor! 44:52

Eliniz ve diliniz hastalıkları bağırıyor!

Kristal Kaya Tuzunda 100’e yakın mineral vardır! Tansiyon hastaları da, kristal kaya tuzu kullanmalıdırlar! Bu fal değildir! Avuç içinize ve ayak altınıza bakarak, hastalıklarınızı görebilirsiniz! El içi ve ayak altınızd..

  • STUDIO AS tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 2 yıl önce
El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Tavada Sazan Balığı Tarifi  Sazan Nasıl Pişirilir 02:17

Tavada Sazan Balığı Tarifi Sazan Nasıl Pişirilir

Tavada sazan balığı nasıl yapılır ve sazan balığı nasıl pişirilir merak edenler için nefis bir tarif videosu hazırladık. Güzelce temizlendikten sonra tuzlanmış ve mısır ununa bulanmış sazan balığı, bolca kızgın yağda kız..

Yol Arkadaşım Hd İzle 1:50:43

Yol Arkadaşım Hd İzle

Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak...

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Dört X 4'Lü - 10. Bölüm İzle 12:52

Dört X 4'Lü - 10. Bölüm İzle

Kaptan, Biberiye ve Tamtam bahçede sıcak-soğuk oynamaktadırlar. Tamtam Kaptan ve Biberiye’nin sakladıkları nesneyi değil, toprağa gömülmüş bir gözlük bulurlar. Buldukları ile ilgili kuşkulanırlar ve bir anlam veremezler...

  • ÇocukTV tarafından
  • 462 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir gecede Atiye (The Gift) bitirdik! Ne düşünüyoruz 21:47

Bir gecede Atiye (The Gift) bitirdik! Ne düşünüyoruz

Atiye (The Gift) dizisi fazlasıyla olumlu tepkiler alırken biz de İzmir dönüşü bir gecede dizinin tamamını izledik. Spoiler içeren değerlendirme: 13:40 ile başlıyor! Konusu Atiye, sakin, olgun bir kadın. Ozan isminde ..

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm 1:47:25

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve ..

  • Dizi TV tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kabala'ya Gizli Hizmet! 1:57:36

Kabala'ya Gizli Hizmet! "Bu Sınavdan Ya Geçtik, Ya Bittik..."

03:52 Kadir Gecesiyle İlgili Güzel Mesajlar Alıyoruz! 08:17 Size Verilen Bilgilere ÇOK DİKKAT EDİN! 17:14 Bilgilerin Yayılması Nasıl Engellenmeye Çalışıldı? 25:20 Sözde Tasavvuf ve Kabala'nın Hizmetkarları! 35:43 Rabb İl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce